Menu
Jūs esate čia:Titulinis»Tavo kelias»Paslaugos
tavokelias

Parapsichologo, Kosmoenergetiko, Bioenergetiko, Reiki meistro-mokytojo pratikuotojo paslaugos ir konsultacijos

  • Pravedami Dr. Mikao Usui, japoniška tradicinė Reiki linija, visų laipsnių iniciacijos, seminarai;
  • Pravedami Reiki atpalaiduojantys gulimi, sėdimi, nuotoliniai seansai;
  • Pravedami Kosmoenergetikos, Bioenergetikos seansai. (dieviškosios jėgos ir energijos perdavimas);
  • Situacijų, santykių sprendimas, harmonizavimas asmeniškai, šeimoje, darbovietėje;
  • Energoinformacinis (pagal Feng Shui) ištikrinimas, išvalymas namų, buto, įmonės, biuro, kavinės, restorano, kaimo turizmo sodybos, žemės sklypo, jūsų šeimos ir asmeninių problemų sprendimas. Požeminio vandens radimas. Sėkmės lauko išlaikymas;
  • "Gama" gyvasis kompiuteris, karmos, užduočių koregavimas Sielai-žmogui. Informacinės struktūros;
  • Reinkarnacijų-Engrammų (įsikūnijimai, praeiti gyvenimai, gyvenimiška patirtis), Sielos kelias, aprašymas telepatinu automatiniu raštu: aiškiaregystė, aiškiajautystė, aiškiagirdystė.
  • Karminis ,,gydymas" ir karmos korekcija.
  • Dovanų kuponai: kontaktiniai, nuotoliniai seansai.
  • Reinkarnacijų užsakymas.

Registracija :

Tel.: 370 692 99150
El.paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Adresas: Gėlių 1, Telšiai
www.antakaranaom.lt

 

Žemė – ne paskutinė stotelė

Žemės planeta kiekvienam iš mūsų yra laikini namai, kaip ir fizinis kūnas, tik skiriasi gyvenimo trukmė, užduotis.
Mes visi esame „ateiviai“, sielos, kurios atvyko iš įvairių Visatos kampelių, planetų, pasaulių. Visi atsinešame į šią Žemiškąją Mokyklą savo užduotis, planus ir karmą, kad jas čia atidirbti, kažką naujo išmokti ir per tai kaupti gyvenimiškąją patirtį, einant mūsų bendro Tėvo- Kūrėjo keliu, vykdant jo norą.
Reinkarnacijos- sielos kelias, aprašoma automatiniu, telepatiniu būdu per Visatos Informacinį banką, gyvąjį „Gama“ kompiuterį, kurį turi kiekviena gyva būtybė, žmogus ir žemės planeta. Tokiu pat būdu yra piešiami ir eskizai, padedant Arakso planetos Mokytojams bei kitų pasaulių gyventojams. Kai kurie eskizai bei padiktuotos eilės yra prie Reinkarnacijų, supažindinant jus, mielieji, su kitų pasaulių, planetų, kitose dimensijose, atstovais bei gyvenimu. Parodant, kad mes, žemės gyventojai, esame ne vieni šiame dideliame Visatos okeane.
Informacija apie praeitus gyvenimus suteikia tam tikrą supratimą ir atsakomybę už save, jūsų vaikus ir žmones, su kuriais kartu gyvenate ir už tuos, kurie liks gyventi ir po jūsų. Nedera taip dažnai sielvartauti, baimintis dėl tam tikrų gyvenimo sunkumų ir išbandymų, nes jie yra laikini. Jūsų, kaip sielos, kelionė dar nesibaigia. Dar bus daug gimimų vis naujuose kūnuose tam, kad ir toliau kaupti gyvenimišką patirtį, išbandant save ar vyro, ar moters, jauno ar seno žmogaus kūne.

Žemė ne paskutinė stotelė. Mūsų dar laukia daug pasaulių, gyvenimų ir išbandymų. 

 

NUOTOLINIAI  (distanciniai) ENERGETINIAI SEANSAI

Energetiniai seansai  vyksta 3 kartus per savaitę, Lietuvos laiku - nuo 21.val iki 24 val. Seanso metu galite gulėti, sėdėti, miegoti ir pan. Vieta, kur tuo metu būsite - nesvarbi. Tomis dienomis, kai priimate seansus, negalite vartoti alkoholio, jokių    žolelių , šaknelių, spiritinio antpilo. Jei vartosite, skaudės  galvą, pykins, galite viduriuoti, nes organizmas, priėmęs švarias energijas, į bet kokį „nuodą “ : alkoholį, narkotikus, nesveiką  maistą reaguoja, ir stengiasi jį išstumti  iš organizmo lauk, pasireiškiant per tam tikrus nemalonius simptomus. Seansų metų svarbus Jūsų  nusiteikimas sustiprėti, atgauti vidines jėgas, energiją, sveikatą . Kartais, nuotolinio seanso metu, reikia laikyti savo rankų delnus ant pažeistų, skaudančių  vietų tam, kad galėtumėte dar daugiau suaktyvinti dieviškos energijos ir  jėgos perteikimą Jums. Seansai neatliekami jeigu asmuo serga psichinėmis ligomis, vartoja labai stiprius raminančius ar psichotropinius vaistus, harmoninius preparatus.

Nuotolinių seansų užsakymas

Norėdami užsisakyti, parašykite laišką į elektroninį paštą, kuriame nurodykite savo tikslų vardą, pavardę, gimimo datą, gyvenamos vietos adresą, kontaktinį telefono numerį, reikalui esant susisiekti. Parašykite problemą, kurią norite išspręsti. Taip pat būdus, kuriais bandėte ją panaikinti. Tam bus reikalinga Jūsų nuotrauka, todėl pridėkite ją ir atsiųskite. Užsisakyti nuotolinius seansus galite gyvendami Lietuvoje ar kitoje šalyje.
Rekomenduotina, kad nuotraukoje būtumėte vienas, aiškiai matytųsi veidas, akys; nesukryžiuotos rankos, kojos. Galite būti nufotografuotas visu ūgiu arba iki pusės, fonas šviesus, neutralus. Nuotrauka neturi būti sena. Fotografuokitės patalpoje, kurioje nebūtų gyvūnų.

Gavus iš Jūsų užsakymo laišką bus atsiųstos seansų dienos, grafikas, kuriame nurodyta kada, kokiu laiku su Jumis bus dirbama ir kaip bus galima atsiskaityti už atliktą darbą.

Energetiniai seansai padės Jums, jeigu:
  • Vargina nuolatinis išsekimas, apatija;
  • trūksta jėgų;
  • kankina niūrios mintys ar bloga nuojauta,
  • norite greičiau pasveikti;
  • sustiprinti savo organizmą;
  • atgauti pasitikėjimą, gyvenimo džiaugsmą;
  • lydi nesėkmės, ligos (gali veikti nesėkmių programos, nukreiptos prieš Jus);
  • Jus įvairiapusiškai silpnina namuose, darbe vadinamieji „energetiniai vampyrai“;
  • „serga“ Jūsų dvasia, praradote artimą žmogų ir nerandate sau vietos;
  • negalite šeimoje susilaukti vaikų, nors daug ką išbandėte;
  • susidūrėte su bet kokios rūšies magija, prakeiksmais, nužiūrėjimais, porčiomis.
  • norite harmonizuoti santykius šeimoje ar kolektyve;
  • pritraukti sėkmę į savo gyvenimą ir veiklą;
  • sukurti sėkmingus asmeninius santykius, harmonizuoti save.
  • kamuoja depresija, nemiga.
  • Energetiniai seansai gali padėti daugeliu atvejų. Galima atstatyti, pagerinti pažeistų  organų veiklą.

KONTAKTINIAI, GULIMI ENERGETINIAI SEANSAI

Kai kurie nori greito dvasinio ir fizinio organizmo,kūno atsistatymo (pasveikimo). Arba, AŠ noriu šiandiena,dabar ir iš kart, nesusimąstydamas, kaip "ligą"užgyveno, kaip jinai atsirado, už ką, arba kiek reikėjo laiko ir pinigų joms atsirasti. Mūsų gyvenimo būdas, elgesys su savimi, žmonėmis, supančiu pasauliu, genai, maistas, žemės ekologija ir kita, veikia mus ir mūsų organizmą, iš to išeinančios  "ligos ", kurios tarsi sako, žmogau, sustok, pagalvok ką ne taip savo gyvenime darai.
Todėl priimant seansus, kiekvienam individualiai eina atleidimas nuo įvairių "ligų", ir reikia tam tikro laiko sveikatai atgauti.Bet laikas tam duotas kiekvienam skirtingas. Jei kraujagyslės, širdis,sąnariai,stuburas susidėvėję ir t.t., naujo nebeįdėsi, nebeatstatysi, belieka tik operacija. Kai toks stovis, žmogui prašant,daroma kas įmanoma. Tomis dienomis, kai atliekami seansai,  jis naudoja tai, ką prirašė gydytojas,vaistus ir kitas procedūras. Viskas derinasi.
Vieno ar kelių seansų ne visiems užtenka, turi įvykti organizmo persitvarkymas dirbti geresnėmis, sveikesnėmis sąlygomis. Įsijungia vidinių, išorinių blokų, kamščių, energetinių darinių šalinimas, auros, biolauko struktūros atstatymas. Organizmas, kraujas, limfa pradeda valytis nuo įvairiu šlakų ir teršalų. Pradeda atsistatyti organizmo vidinės jėgos, energijos. Per pirmus seansus organizmas iš savęs pradeda šalinti negatyvią energiją, įvairius teršalus ir nuodus, per prakaitą,š lapimą lauk. Organizmas pradeda įgauti įmunitetą, ir palengva pradeda atsistatyti, sveikti.

 Po vienos programos, 10-15 seansų, daroma pertrauka 1-1,5 mėn. bandomasis laikas, kuris parodys, kaip jausis organizmas po seansų  priėmus dieviškas jėgas ir energijas, kad būtų galima dirbti dar aktyviau ir užbaigti organizmo atstatymo  procesą. Kuo mažiau būsite užsiteršes ir išsiderines, kuo daugiau būsite tam atsivėres nore priimti  energijas ir jėgas, tuo atsistatymas garantuotai bus greitesnis. Už visa to turi būti pasitikėjimas ir tikėjimas.

PATARTINA ŽINOTI

Prieš seansą ir tą dieną, nenaudoti alkoholio, narkotikų, labai stiprių preparatų, vaistų.
Kuo mažiau ant savęs turėti metalo(papuošalų), neturėti ant rūbų, prie savęs aštrių daiktų, kad nesusižeisti. Prie savęs neturėti mobilaus telefono.
Seanso metu geriausia būti užsimerkus, tam, kad neblaškytumėte dėmesio, būti savyje, nekalbėti, nepasakoti seanso metu patirtų pojūčių, tik ypatingu atveju.
Seanso metu, kiek tai Jums įmanoma, atsipalaiduokite, galite mintyse melstis, kalbėti mantras, prisiminti ką nors malonaus, gali užplūsti emocijos-juokas, ašaros, jų neužlaikyti, nes per tai  gali pasišalinti negatyvi informacija, kuri galėjo jus sargdinti.
Seanso metu gali tarsi siūbuoti pirmyn atgal, į šonus, galite pajusti nesvarumo pojūtį, miegą, matyti įvairias spalvas, formas, veidus ar vaizdus neišsigąskite, tai normalu.
Galite jausti šilumą, karštį, šaltį, daigymą  adatėlėmis, ypač tose vietose, kur daugiausia yra pažeisti organai ar didesni energetiniai blokai, skruzdėlyčių bėgiojimą.
Sansui pasibaigus atsimerkite, staigiai nesikelkite, pasidalinkite seanso metu patirtais pojūčiais, įspūdžiais.
Po seanso gali dažniau varyti į tualetą, truputi veržti galvą lanku, pykinti, vietomis kūne jaustis sunkumas tarsi pripilta švino, mieguistumas, noras daugiau pailsėti, bei didelis energijos antplūdis.
Po seanso iškart nesimaudyti  karštame, šaltame vandenyje, tik šiltame, nepatartina iškart po seanso gerti kavos, stiprios arbatos, alkoholio, stiprių narkotinių preparatų, vaistų, nes bus didelis neigiamas poveikis į organizmą. Neužmirškite gerti daugiau  vandens, į dieną nuo 1-2 litrų ir puse arbatinio šaukštelio valgomos druskos, tam, kad neįvyktų organizmo dehidratacija.
Mano teikiami energetiniai seansai derinasi su įvairiais žinomais gydymo būdais žemėje.

Seansus užsisakykite iš anksto paskambinę telefonu arba parašę man į el.paštą.  Kontaktus rasite šiame Tinklalapyje.
Parapsichologas, Aleksandras

Atsiliepimai:

Penkis metus negalėjome susilaukti vaikų. Atlikus 30 seansų per nuotolį, už 6mėn. pastojau. Iki tol buvo išbandyta daug įvairių būdų.
Inga. Ispanija,2008m.

Nuolat turėjau problemų su virškinimu ir nervais. Po atliktų 24 nuotolinių seansų sveikata pagerėjo ir tapau daug ramesnis. Liga buvo psichosomatinio pobūdžio.
Vladas. Švedija,2001m.

Buvau labai jautrus ir naktimis nelaikydavau šlapimo. Dėl to labai kompleksavau ir prasidėjo depresija. Po 30 nuotolinių seansų visos problemos dingo.        
Povilas. Austrija,2004m.

Naktimis nemiegodavau, sapnuodavosi košmarai, nepailsėjęs eidavau į darbą. Ir tai tęsėsi kelis metus. Apsilankęs Lietuvoje pas tėvus, Telšiuose, atlikau pirmuosius energetinius seansus. Vėliau nuotolinius seansus atlikome per nuotrauką, nes turėjau grįžti į Norvegiją. Po keturių mėnesių man pagerėjo.
Faustas. Norvegija,2011m.

Kiekvieną dieną skaudėjo galvą. Todėl nutariau nusiųsti elektroninį laišką, aprašęs problemą, kurią noriu išspręsti. Pradėjus seansus liga pasišalino. Galva ir mintys tapo aiškesnės, atsirado gera nuotaika, kuri teikė vilčių pagerinti savo gyvenimo kokybę, net pereinant į atsakingesnį darbą banke.
Vilius. Norvegija,2005m.

Dukrai buvo 7 metukai, bet ji buvo labai jautri, pikta. Po 6 seansų tapo daug ramesnė, o dar  po 14 seansų ją tarsi kas pakeitė: tapo sukalbama, rami, meili.
Julija.Anglija.2012m.

Nusprendus susilaukti vaikelio prasidėjo problemos, vizitai pas ginekologus, kitus gydytojus. Tačiau apsisprendus atlikti nuotolinius seansus, kurių buvo 40, aš pastojau ir mums gimė berniukas.
Vida. Italija,2000m.

P.S.  Visų žmonių vardai pakeisti.

AtnaujintaAntradienis, 09 gegužės 2017 18:28
Daugiau šioje kategorijoje: Titulinis »
Aukštyn
  • 01
  • 011
  • 022
  • 03
  • 033
  • 04
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 133
  • 14
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • p01
  • p02
  • p03
  • p04
  • p05

Kontaktai

Asociacija "Antakarana"

+370 692 99150

aleksk19@gmail.com

Gėlių 1, LT-87111 Telšiai

Susisiekite

Susisiekite